Wijnen voor horeca en slijterijen
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Domaine Paul Mas AOP Languedoc Rouge Réserve

Domaine Paul Mas AOP Languedoc Rouge Réserve

€--,--
Excl. btw

Op voorraad

Druivenras/ vinificatie

De druiven worden ontsteeld en elke druivensoort wordt apart opgevoed. Fermentatie vindt plaats bij 25°C gedurende 8 tot 12 dagen op de schillen voor de Carignan en Syrah, en 10 tot 18 dagen voor de Grenache. De eerste persing bestaat alleen uit sap dat vanzelf vrijkomt onder het gewicht van de druiven.  In November wordt de wijn gemengd. Hierna rijpt 60% van de wijn in RVS vaten en de rest in eikenhout gedurende minstens 4 maanden.

Proefnotitie

Een licht granaatrode kleur met paarse tinten. De neus is complex met pruim, framboos en hout tonen die zich ontwikkelen tot kruidige aroma's. Het palet is fruitig, rijk en rond. Een zachte afdronk die prachtig in balans is met tonen van vers zoethout.

Wijn/ spijs

Op een temperatuur van 17° C past deze wijn heerlijk bij gerechten met wit vlees, gegrild vlees, parelhoen met verse tijm, Spaanse tapas, brochettes met aromatische kruiden en zachte kaas.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen